Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε μετά από συνεννόηση μαζί  μας, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Μπορείτε να τα παραδώσετε εσείς στα γραφεία μας με επιστροφή χρημάτων ή να τα αποστείλετε με courier της επιλογής σας.

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στη διεύθυνση Χαλκοκονδύλη 9, Αθήνα. 106 77
Ωράριο λειτουργίας Δευτ.- Παρασκ. 9πμ-5μμ.

Προσοχή! Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία! Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης και των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν δεν θα μπορεί να επιστραφεί.

Όσον αφορά τα προϊόντα ________________, δικαίωμα επιστροφής υφίσταται μόνο εφόσον τα προϊόντα αυτά δεν έχουν αποσφραγισθεί.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το δικαίωμα επιστροφής στους Όροι Αγορών της εταιρίας μας.

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος.