Αποστολές Προϊόντων

Το κόστος μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή (εκτός αν υπάρχουν προωθητικές ενέργεις από την εταιρία μας οι οποίες θα αναγράφονται εμφανώς σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας μας και κατά τη διαδικασία της παραγγελίες σας).

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, εκτός και αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την εταιρία διανομής). Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας σας.

Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελία έως 2 κιλά διαμορφώνεται ως εξής:

ACS Courier

Αττική: 2.00€ +ΦΠΑ
Χερσαία Ελλάδα: 2,60€ +ΦΠΑ
Νησιά: 2,90€ +ΦΠΑ
Δυσπρόσιτες περιοχές: 8.20€ +ΦΠΑ

Speedex Courier

Αττική: 2.30€+ΦΠΑ
Χερσαία Ελλάδα: 2,50€ +ΦΠΑ
Νησιά: 2,80€ +ΦΠΑ
Δυσπρόσιτες περιοχές: 3.00€ +ΦΠΑ

Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιβάρυνση ανέρχεται στα 2,00€ +ΦΠΑ για όλους τους προορισμούς.

Σε περίπτωση που η περιοχή θεωρείται δυσπρόσιτη (σύμφωνα με την εταιρία διανομής) η παράδοση μπορεί να καθυστερήσει έως και 4 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν  για δέματα έως και 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση η οποία υπολογίζεται αυτόματα κατά τη διαδικασία της online παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Για να δείτε αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη, για ACS πατήστε εδώ (https://www.acscourier.net/el/search-areas) και για SPEEDEX πατήστε εδώ (http://www.speedex.gr/content.asp?id=55)